ProAddiction

Nieuw bij ons in de salon!

ProAddiction, een unieke multi proteïne behandeling die het haar sterker maakt!
Het herstelt actief proteïne in het haar en eventuele schade om het haar sterker te maken. Aangezien het haar in zijn natuurlijke, onbehandelde staat uitgroeit, kan de behandeling veilig worden herhaald. Het haareiwit wordt door ProAddiction volledig opnieuw opgebouwd. Je kan het haar na gebruik van ProAddcition blijven stylen zoals je het zelf wilt. Zwemmen in de zee of in het zwembad is geen probleem!
Een innovatief multi proteïne behandelingssysteem dat 100% formaldehydevrij is en kan worden gebruikt om het haar handelbaarder te maken, met behoud van de haarstructuur. Je kan er ook voor kiezen om het haar steil te maken. De Multi Proteïne kan de pluis volledig elimineren en de textuur van het haar verzachten. Het heeft een unieke formule die de beste mogelijkheid geeft om het haar gezonder en soepeler te maken.
Al wil je mooie krullen, steil haar of iets daartussen in, vaak het liefst in een behandeling die geen schadelijke chemicaliën gebruikt en minimaal onderhoud en nazorg vereist. Maar wel een behandeling die het haar pluisvrij en gladder maakt. Soms zijn het best wel wat eisen die niet altijd makkelijk te vervullen zijn. Hiervoor is de ProAddiction behandeling een mooie oplossing. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

Social Media Stream

Volg je ons al op Social Media?